Årsmøtet mandag 3.februar kl 1800 på Veståsen skole.

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 17. Des 2019

Velkommen til årsmøtet mandag 3.februar kl 1800 på Veståsen skole (møterom bak ved SFO/Furua)

Saksunderlag til årsmøtet : Innkalling årsmøte 2019.pdfOrg.plan GOL 2019.pdfNy lov GOL 2020.pdf

Årsberetning 2019.pdf

Det blir enkel servering underveis. Velkommen.Åsmøtet mandag 3.februar kl 1800 på Veståsen skole.

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 17. Des 2019

Velkommen til årsmøtet mandag 3.februar kl 1800 på Veståsen skole.

Eventuelle saker må meldes inn innen søndag 19. januar til Ingrid.Rapp@siemens.com eller akinne@broadpark.no.

Saksunderlag til årsmøtet vil foreligge her fra 20.januar. Årsmøtet mandag 3.februar kl 1800 på Veståsen skole.

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 17. Des 2019

Velkommen til årsmøtet mandag 3.februar kl 1800 på Veståsen skole.

Eventuelle saker må meldes inn innen søndag 19. januar til Ingrid.Rapp@siemens.com eller akinne@broadpark.no.

Saksunderlag til årsmøtet vil foreligge her fra 20.januar. Dugnad på Busterudvangen

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 23. Nov 2019

Hytta på Busterudvangen er klar til vinterens storinnrykk av skiløpere. Lørdag  hadde vi en liten dugnad. Fem "staute" karer, tre motorsager og en kløyveøks gjorde susen. Nå er vedlageret fylt opp og hytta rengjort.  Hans Larsen og Anne Grethe Rustad med seiere på Veteranmesterskapet

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 10. Sep 2019

Sist helg deltok flere hundre veteranløpere fra hele landet på Veteranmesterskapet. På lørdagen ble det arrangert langdistanse fra Kleivstua på Krokskogen. Her gikk Hans Larsen til topps i eldste herreklasse H85, mens datter Anne Grethe Larsen seiret i D55. Hans har vært aktiv o-løper i en mannsalder og var med å starte Gjerdrum o-lag i 1964. Anne Grethe har vært aktiv i Gjerdrum o-lag siden hun var liten jenteunge. Begge holder fortsatt et veldig bra nivå i o-løypa. Ingen tvil om at orientering er en fin familiesport. Vi lurer på når vi får se Hans Larsen med barn, barnebarn og oldebarn stille til start i samme orienteringsløp.Raumarkarusell i Åsgreina

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 3. Sep 2019

Onsdag 11.9 arrangerer Gjerdrum O-lag Raumarkarusell i Åsgreina i Nannestad. Parkering ved Åsgreina Barnehage. Start mellom klokka 18 og 19. Høstsesongen igang for fullt !

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 3. Sep 2019

Treningsplan HØST 2019 GOL rekrutter.pdf

Mandagstreningene for GOL rekrutter (barn 7-12 år)  startet opp igjen 19. august og vi holder på hver mandag fram til og med 7. oktober med varierte og morsomme o-aktiviteter. (unntak av høstferien 30.9) .
Siste gang blir det natt-o-løype fra Veståsen skole.
Mandag 16. september får barna mulighet til å teste sine kunnskaper og ferdigheter i kart og kompass gjennom en praktisk prøve i o-løypa. Dette gjennomføres fra A-brua kl 1800. Velkommen til en fin treningshøst i skogen !Ungdomstrenerne veileder barna før de løper ut i  skogen.Bli med på jubileumstur til VM i orientering lørdag 17.august !

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 23. Jun 2019

Gjerdrum o-lag er et av lokallagene i Raumar Orientering. Raumar orientering fyller 25 år i år og markerer dette med å invitere alle, både unge og eldre, nye og erfarne i alle lokallagene til å være heiagjeng under VM-stafetten i Østfold. Innbydelse finner du her. Påmelding gjør du her. Arrangementet er gratis!Sommeravslutning for de yngste rekruttene

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 20. Jun 2019

Tirsdag 18. juni hadde førsteklassegjengen sommeravslutning. Avslutningens tema var "blått er vått". Vi vandret ut fra Veståsen skole og tittet på blå detaljer. Det har vært mye vann fra oven hittil i "sommer" så utydelige bekker var nok for tydelig å regne akkurat nå. Vi lærte også at papirkart ikke oppdaterer seg selv. Vi avsluttet på ei flott åpen myr og gjorde et dypdykk der. Myrfotball og stiv heks i godt blaute myrer er tungt, men veldig morsomt. Selv om ikke alle var overbegeistret med en gang utviklet leken seg til real myrkrig for alle mann. Vi kan bekrefte at blått ER vått! God sommer.Vellykket rekruttleir

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 19. Jun 2019

Sist helg arrangerte Raumar orientering en rekruttleir for 8-12 åringene med deltagelse fra Gjerdrum, Ullensaker og Eidsvoll. Samlinga var lagt til speiderhytta på Langelandsfjellet ved Jessheim og 25 barn deltok på samlingen, hvorav 6 var fra Gjerdrum o-lag. Sammen med ledere og foreldre fikk de en flott sommerhelg med varierte o-øvelser, morsomme o-leker, felles bespisning, sosialisering og overnatting i telt eller hengekøyer. Samlingen var vellykket og både barn og voksne fikk muligheten til å bli bedre kjent på tvers av lokallagene i Raumar.GOL markerte verdens o-dag

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 28. Mai 2019

Verdens o-dag den ,15.-21. mai, ble markert over hele verden med mange forskjellige orienterings-aktiviteter. I Gjerdrum var det også stor o-aktivitet denne uka.
I fjor ble over 358000 deltakere registrert i verden og målet er å slå denne rekorden i år. Se informasjon på : http://worldorienteeringday.com/
I Gjerdrum ble det arrangert flere o-aktiviteter. Skolene fikk tilbud om kart med 2 forskjellige nybegynnerløyper med start og mål fra Veståsen skole. Dette var populært og flere av klassene har benyttet muligheten til orientering med elevene. Det ble også arrangert et nybegynnerkurs i kart og kompass for voksne i denne perioden og 10 deltakere fikk praktisk innføring i skogen sammen med kyndige veileder.
 
På selveste WOD-dagen den 15. mai arrangerte vi Raumar-karusell fra Veståsen skole med 75 deltakere.     Det var folksomt ved starten i lysløypa. I tillegg deltok 35 tur-orienterere og mange idrettsskolebarn. Emit-brikke sprint i myra var et populært tiltak for barna.  

Hyggelig at så mange tur- orienterere  møtte opp og det vanket 10 ekstrapoeng om man tok enten en av o-løypene, fant stolper eller tur-o postene på Lysdammen kartet.

Totalt har Gjerdrum o-lag registrert 210 deltakere. (Vi mangler fortsatt noen tall så dette vil øke)
Deltakerne fordeler seg på 120 barn, ca 20 ungdom og ca 70 voksne.

Nå er både Stolpejakten og tur-orienteringa godt i gang i Gjerdrum, mandagstrening for barna opp til 12 år og noen onsdager arrangerer o-laget Raumar-karusell, åpen for alle. Følg med på www.raumar.net 

Da er det bare å ønske alle fortsatt mange fine treninger og turer i skogen og nærområdene.
Lykke til med o-sesongen !  Postfinner’n 2019 Starter 5.Mai

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 5. Mai 2019

Velkommen til årets turorientering!

Vi selger konvolutter og byr på en eksklusiv runde som gir inntil 10 poeng bare denne dagen. Servering av kaffe og kaker – og prøv deg på en såkalt stemplingsrunde hvor du kan teste brikke som brukes i o-løp.

Møt opp ved Lysdammen (Helikopterplassen) søndag 5.mai mellom 12 og 14.Orienteringkurs for voksne

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 2. Mai 2019

- Lyst å lære å bruke kart og kompass ?- Få mer glede av mosjons- og treningsturene i nærmiljøet og i skogen?  Gjerdrum o-lag inviterer til et introduksjonskurs over 2 kvelder, 9. og 14. mai fra Veståsen skole. Målgruppen er voksne (fra 16 år og eldre). Kurset er gratis og krever ingen forkunnskaper

Du må like å ferdes i skogen, gående eller løpende. 

Læringsmålet er grunnleggende kartferdigheter i orientering: Kartsymboler og farger , orientere kartet, følge ledelinjer,bruk av kompass mm.  

Vi starter inne første kvelden, deretter ute med praktiske øvelser.  Kveld to blir praksis ute i skogen. 

Inndeling i små grupper med veiledning av erfaren instruktør.

Begrenset plasser: Maks 25 personer  

Forhåndspåmelding innen 6.mai : PÅMELDING  

Innbydelse orienteringskurs for voksne 2019.pdfHistorieboka GOL 50 år

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 13. Apr 2019

Historieboka ble laget i forbindelse med GOL's 50 års jubileum i 2014.

Den inneholder mange fine og morsomme tilbakeblikk fra klubbens første 50 år. 

Last ned og les.     Gjerdrum o-lag 50 år (tar 1-2 min)Årsmøtet 4.2.2019

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 9. Apr 2019

Gjerdrum o-lag avholdt årsmøte for 2018, mandag 4.februar 2019 på Veståsen skole. Aslak Kinneberg ble gjenvalgt som leder og de øvrige styremedlemmene tok også gjenvalg.  

Referat Årsmøtet 2018.pdf
Styret 2019
Årsberetning 2018 
Org.plan gol 2018 
Eskil Kinneberg Verdensmester

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 9. Apr 2019

Vi gratulerer Eskil Kinneberg fra Gjerdrum med et fantastisk løp og gullmedalje under VM i orientering  i Latvia. Eskil bor for tiden  i Sverige og løper for IFK Göteborg . 
O-trening for barn 8-12 år

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 28. Mar 2019

Våren er rett rundt hjørnet og vi starter opp med trening for fjorårets rekrutter ( barn 8-12 år)

mandag 1. april fra Veståsen skole kl 1800-1915. 
Se: Treningsplan vår 2019 GOL rekrutter versjon 3.pdf

Nybegynneropplæring 
Mandag 29. april inviterer vi nye barn med foreldre/foresatte til en opplæringskveld i kart og kompass. Du lærer det grunnleggende om kartet og får prøve å orientere ute i trygge omgivelser.
Start kl 1800 fra Veståsen skole. Mer informasjon HER