Nye æresmedlemmer i GOL

Postet av Ragnhild Fagerli Næss den 13. Feb 2021

Både Lene og Anne Grethe startet med orientering i Gjerdrum o-lag tidlig på 1970-tallet og har vært medlem i klubben i snart femti år. De ble raskt blant landets beste ungdomsløpere med topp plasseringer i både hovedløp og O-troll finaler. Begge tok tidlig del i det administrative arbeidet i Gjerdrum o-lag. Som 14-åringer var de med å starte klubbavisa GOL-nytt. Som 15-16 åringer hadde de ansvaret for løypelegging på større kretsløp. 


Begge var i en lengre periode på slutten av 1970-tallet og utover 1980-tallet blant landets beste junior og seniorløpere, med topp plasseringer i NM og deltagelse på landslag med gode plasseringer i landskamper og verdenscup-løp. De har vært sterkt delaktige i Gjerdrum o-lags damelag som i samme periode var et av verdens beste, med flere topp 10 plasseringer i både Tiomila og Jukola


Begge har etter endt toppidrettskarrierer viet en stor del av sin fritid til verv i Gjerdrum o-lag. De har i flere perioder vært trenere på forskjellige nivåer i klubben. Anne Grethe Rustad har over mange år vært ansvarlig for turorienteringa, og Lene Kinneberg har lagt ned mye arbeid i rekrutterings- og ungdomsarbeidet. De har alltid velvillig stilt opp på dugnader og aktiviteter i klubben i alle disse årene. 


De ble premiert med blomster, diplom og gavekort. Lene i rødt, Anne Grethe i grønt.


Et bilde som inneholder vegg, person, innendørs, stående

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder tekst, innendørs, person

Automatisk generert beskrivelse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.